New Business Development

Door contacten bij honderden detailhandels- en distribuerende organisaties zorgt Fanconsult ervoor dat op het juiste niveau een product, dienst of vraag onder de aandacht gebrachtwordt.

Producten

Fanconsult adviseert en verzorgt voor producenten, merken en bedrijven de introductie van producten bij de juiste personen. Maar wij denken en werken ook graag in het voortraject aan die aspecten die van belang zijn om een product ook optimaal te kunnen presenteren.

Diensten

Op verschillende gebieden bestaan bedrijven die diensten verlenen in het Retail proces.  Of het nu gaat om betaalsystemen, promotionele controlesystemen ten behoeve van cashbacks of win-acties of dat het gaat om logistieke en bezorgoplossingen. Het idee is er, maar hoe de dienst te introduceren bij de juiste decisionmakers is veelal lastig.

Fanconsult met haar uitgebreide netwerk binnen bedrijven en organisaties is gespecialiseerd in het aangaan van de juiste contacten.

Vragen

Zal er interesse zijn voordat we flink gaan investeren is een bekende vraag in veel directiekamers. Zonder dat bedrijven garanties geven zijn ze vaak wel bereid om op serieuze en goed gedocumenteerde vragen antwoord te geven. Ook hierin ondersteunen en helpen wij bedrijven om antwoorden te krijgen die bijdragen aan het maken en onderbouwen van een keuze.

Actuele Case:

Sinds begin 2022 is de uit Frankrijk afkomstige Crowd-Shipping bezorgdienst Shopopop in Nederland actief. Ten behoeve van Shopopop Benelux verzorgen wij de introductie, presentatie en het offerte traject. In een wereld met lokaal opererende en met Global Players op bezorggebied een uitdagende opdracht om een geheel nieuw concept van Last Mile Distributie onder de aandacht te brengen.

Doelgroep zijn detailhandels organisaties met meer dan 50 vestigingen en/of ondernemers met 10 vestigingen of meer.

Afnemers o.a. Bloemisten, Supermarkten, Wijnwinkels, Huishoud Speciaalzaken, Parfumerie en drogisten, DHZ- en Witgoed zaken

© Copyright Fanconsult